Ny forbundsdommer

Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent ytterligere en av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Markus Midtbruket kommer fra Oslo og har allerede dømt kamper i nasjonale serier og NM for ungdom. De autorisasjonsansvarlige er godt fornøyd med innsatsen som ble vist i eksamenskampene, og dommerkomiteen ser nå fram til å følge alle de nye forbundsdommerne videre.

Forbundsdommer Markus MidtbruketMed autorisasjonen av Markus Midtbruket, godkjent pr. 1. november 2016, har NBBFs dommerkomite dermed fått gjennom ni nye forbundsdommere siden kurset i 2015. Ytterligere to aspiranter ligger an til autorisasjon denne sesongen.

Markus Midtbruket (19) er oppvokst på Bøler i Oslo. Han representerer Bøler Basket, har drevet med basketball i åtte år og som dommer de siste seks årene. Markus har også utdannelse som Trener 1 og erfaring som trener i klubben, og de siste par sesongene har det blitt et NM for U16 og to for U19 som dommer i tillegg til kamper i KL.

Markus er akkurat ferdig med videregående skole med fordypning innen medie og kommunikasjon, og søker nå etter en jobb et års tid mens planene videre legges. 

På vegne av NBBFs dommerkomite og alle dommerkollegaene gratulerer vi med autorisasjonen og ønsker lykke til som forbundsdommer.