NBBF: Strømme tar pause

NBBFs dommerkomite fikk denne uken beskjed fra forbundsdommer Hans Kristian Strømme om at han tar pause fra dømming på nasjonalt nivå. Strømme, som ble forbundsdommer for ganske nøyaktig fire år siden, oppgir at han ønsker mer tid til jobb og familien. Som følge av denne beslutningen har dommerkomiteen allerede nominert nye dommere til de kampene Strømme var satt opp på i januar og februar.

Hans Kristian Strømme fra Trondheim ble forbundsdommer i oktober 2012 etter å ha gjennomgått NBBFs forbundsdommerkurs våren 2011. Etter dette har han inngått i gruppen av dommere som dømmer nasjonalt og han har også rukket å få med seg Scania Cup i Södertälje i Sverige og flere NM for ungdomslag.

Med krevende jobb lokalisert midt mellom Trondheim og Oslo blir det knapt med tid, og nylig informerte Strømme NBBFs dommerkomite om at han tar pause fra dømmingen på ubestemt tid. Mer tid til familien oppgis som hovedårsak til beslutningen.

Dommerkomiteen synes selvfølgelig at dette er beklagelig, men har forståelse for prioriteringen. Strømmes kamper i januar og februar er allerede gitt til ledige dommere.

NBBF håper at Strømme finner tid til å ta opp dømming på nasjonalt nivå igjen senere, og ønsker ham velkommen tilbake.