April 2012: Hva sa de?

I vårt bildearkiv finnes det fortsatt bilder som kan fremtvinge både smil og undring rundt hva som egentlig skjedde, og ikke minst hva som ble sagt i den aktuelle situasjonen. Vi fortsetter å blåse støvet av noen slike situasjonsbilder, og ber om lesernes forslag til hva som ble sagt. Det er lov å bruke fantasien, ironien og ikke minst humoren til å komme opp med noen gode forslag. En intern jury kommer til å vurdere de innkomne forslagene, og vinneren får sitt publisert sammen med bildet på vår nye seksjon med dommerbilder. Her er vårt aprilbilde med en vårlig oppfordring om å foreslå hva som ble sagt.

Månedens bilde er tatt i Tromsøhallen for noen år siden, og det er dommer Siv Therese Underland som ser ut til å forklare et eller annet til Laza Vidacic (Harstad Vikings). Men her kan det tenkes mye rart om hva som faktisk ble sagt.

Mon tro hva som ble sagt her?

Da er det bare å bruke fantasien og humoren på hva som kan ha blitt sagt i denne situasjonen.

En uformell jury vil vurdere forslagene og kåre en vinner som får teksten sin publisert under bildet i vår lille samling morobilder. Der kan du se hvilke forsalg som har vunnet de tidligere månedene.

Hva sa de egentlig?

I vår artikkelserie "Hva sa de?" presenterer vi her noen morsomme og uhøytidelige bilder av dommerne i aksjon, ofte avbildet sammen med en spiller eller coach som klager sin sak eller har noe de vil diskutere.

De publiserte kommentarene er foreslått fra en av våre lesere, og har ingen tilknytning til de avbildede personene eller situasjonen på bildet.

Klikk på et av de små bildene for å få fram stor versjon med foreslått kommentar.

\"Så helle du i såå my kaffe, helt t du itj sjer kronestykke længer.\"
"Så helle du i såå my kaffe, helt t du itj sjer kronestykke længer."Andreas Lind
\
\
\
\
Dommer: \
\
\
\
\
\
\
\
\
\
\

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Følg oss på Facebook