To dommere til København

I forbindelse med turneringen Copenhagen Invitational 2017 inviterer det danske basketballforbundet igjen til dommerclinic med internasjonale dommerinstruktører fra FIBA Europe. Det settes fokus på 3PO og evaluering av dommerne som alle må dømme inntil seks kamper i turneringen. Sammen med andre forbund har NBBF mottatt denne invitasjonen, og NBBFs dommerkomite har nå valgt ut to forbundsdommere.

DBBF ønsker igjen å invitere til felles dommersamling for unge lovende dommere i samband med landslagsturneringen for ungdom som går i perioden 15. - 18. juni.

Det blir en 3PO-clinic med internasjonal foreleser, og tilsammen blir det tre separate forelesninger gjennom helgen i tillegg til evaluering av de 6 kampene hver dommer skal dømme i Copenhagen Invitational.

DBBFs sportskoordinator og National Instructor, Rune R. Larsen, har invitert unge forbundsdommere fra Belgia, Holland, Luxemburg, Polen, Slovakia, England, Island, Finland, Estland, Sverige og Norge.

NBBFs dommerkomite har nå valgt ut de to forbundsdommerne Andrzej Rakowski og Alexander Reiertsen (bildet) som begge får støtte reise og opphold. Dette blir en fin erfaring for de unge dommerne og en bra start på neste sesong i NBBFs nasjonale serier.

Vi ønsker dem begge lykke til med oppholdet og turneringen i Danmark.

 

Mer informasjon om turneringen: www.cph-invitational.dk