Featured

KL: Shut Up & Play 2017 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren er fra Asker og har fått 8 av de 18 avgitte stemmene.

Julie Skorpen, Asker. Foto: Marianne Stenerud.NBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter den siste ukens avstemming, der totalt 18 dommere la igjen sin stemme, ble resultatene som følger:

  1. Julie Skorpen (8p)
  2. Tori Halvorsen, Ullern og Sigrid Hardie, Bergen Elite (5p)

Dermed er det klart at Julie Skorpen er den 7. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i KL, den første for Askerspilleren som kom på delt 2. plass forrige sesong, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play