KL: Shut Up & Play 2017 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en coach som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle coachen kommer også i år fra Bergen Elite og har fått 8 av de 18 avgitte stemmene.

Coach Geir BangstadNBBF har en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 18 av dommerne har stemt, ble resultatene som følger:

  1. Geir Bangstad, Bergen Elite (8p)
  2. Jan H. Nyegaarden, Asker  (7p)
  3. Gunnar Voight, Ullern (3p)

Dermed er det klart at Geir Bangstad vinner dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse for sesongen 2016/17, den 7. i rekken og Bergen Elites andre strake siden 2010/11-sesongen, og vi gratulerer så mye! Bangstad har også vunnet utmerkelsen to ganger tidsligere som coach i BLNO.

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play