BLNO kvinner: Shut Up & Play 2020 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, nå BLNO kvinner. Dommerne har nå stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren er fra Bærum og har fått 10 av de 17 avgitte stemmene.

Julie McCarthy (Foto: Marianne Stenerud)NBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har videreført denne ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter den siste ukens avstemming, der totalt 17 dommere la igjen sin stemme, ble resultatene som følger:

  1. Julie McCarthy, Bærum (10p)
  2. Julia Wilborn, Asker (6p)
  3. Sigrid Male Davidsen, Høybråten (1p)

Dermed er det klart at Julie McCarthy er den 10. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i BLNO kvinner, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play