BLNO kvinner: Shut Up & Play 2020 - coach

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut i BLNO-sammenheng, og fra 2010/11-sesongen også i kvinnenes øverste serie, Kvinneligaen. Dommerne har nå stemt fram en coach som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle coachen kommer også i år fra Asker og har fått 9 av de 16 avgitte stemmene.

Jan H. NyegaardenNBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne har laget en egen vri på dette ved å stemme fram en coach som passer i dette utsagnet:

Hvilken coach i Kvinneligaen har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der 16 dommerne har stemt, ble resultatene som følger:

  1. Jan H. Nyegaarden, Asker (9p)
  2. Ketil Andresen, Tromsø Storm Ungdom (5p)
  3. Ola Gravem Knutsen (2p)

Dermed er det klart at Jan H. Nyegaarden vinner dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse for sesongen 2019/20, den 10. i rekken, og vi gratulerer så mye! Nyegaarden vant også de to foregående årene og har dermed vunnet tre ganger.

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play