BLNO menn: Shut Up & Play 2020 - spiller

Dommerne i nasjonale serier stemmer hvert år fram en spiller og en coach i BLNO som etter deres mening best etterlever prinsippene i NBBFs holdningskampanje "Shut Up & Play". Siden 2001 har denne utmerkelsen blitt delt ut årlig, og en egen oversikt over de tidligere vinnerne finnes under vår historikkseksjon. Dommerne har stemt fram en spiller som får positiv omtale fra dommermiljøet. Den aktuelle spilleren kommer fra Fyllingen og fikk 18 av de 21 avgitte stemmene.

Vilius Sumskis (Foto: Erik Berglund)NBBF hadde tidligere en egen verdi- og holdningskampanje som kalles "Shut Up & Play". Dommerne i nasjonale serier har videreført denne ved å stemme fram en spiller som passer i dette utsagnet:

Hvilken spiller i BLNO har i beste "Shut Up & Play"-ånd hatt størst fokus på det sportslige denne sesongen, og med sin stil, fremferd og oppførsel vist respekt for spillets intensjon, dommernes rolle og deres arbeidssituasjon, og gjennom dette bidratt til å fremme basketballsporten og dens omdømme på en positiv måte utad?

Etter ukens avstemning, der tilsammen 21 dommere avla stemmer, ble resultatene som følger:

  1. Vilius Sumskis, Fyllingen (18p)
  2. Ilarion Bonhomme, Ammerud (2p)
  3. Sjur Dyb Berg, Bærum (1p)

Vilius Sumskis er dermed den 19. vinneren av dommernes "Shut Up & Play"-utmerkelse til en spiller i BLNO menn, og vi gratulerer så mye!

Les mer: Tidligere vinnere av Shut Up & Play