Sesongstart i kveld

Sesongen 2021-22 starter i kveld med med en kamp i Firi-ligaen for menn mellom Kongsberg og Bærum. Ytterligere fire kamper i samme serie skal spilles i løpet av helgen. Dommerne har hatt sin samling for noen uker siden og stiller så godt forberedt som det er mulig etter over ett år med store begrensninger i aktivitetene. Hvem som er med i årets dommergruppe kan man se i denne artikkelen.

Sesongens første kamp, og den første i den "nye" Firi-ligaen, går altså i Kongsberghallen i kveld.
Med tilsammen 5 kamper fram til søndag kveld er de nasjonale seriene i gang etter to sesonger med avlyste kamper og et sluttspill i fjor som aldri ble spilt.

Nytt i år er ikke bare navnet på seriene, TV2 skal nå sende kampene i Firi-ligaen og dermed blir ikke kampene lenger tilgjengelig i DirekteSport.

Kampene vil også i år bli gjort tilgjengelig for dommerne og dommerkomiteen i NBBFs videotjeneste Hudl.com der det blir mulighet for coacher og dommere til å isolere situasjoner og lage klipp fra kampene til diskusjon i utviklingssammenheng.

NBBFs dommergruppe består denne sesongen av 28 dommere, men av disse er fortsatt noen på skadelista og må vente med sin debut i Firi-ligaen.

Vi ønsker spillere, coacher og dommere en god sportslig sesong!

 

ELITEDOMMERE SESONGEN 2021-22

{module FIBA-dommere}

{module Forbundsdommere}