Ny forbundsdommer: Marius Sumskis

Etter bestått forbundsdommerkurs og praktisk eksamen har NBBFs dommerkomite nå godkjent den første av aspirantene fra det siste forbundsdommerkurset. Marius Šumskis fra Bergen, opprinnelig fra Litauen, har allerede dømt kamper i nasjonale serier noen sesonger og observatørene var fornøyd med innsatsen som ble vist i helgens to kamper.

Med autorisasjonen av Marius Sumskis, godkjent pr. 23. november 2021, har NBBFs dommerkomite dermed startet med autorisasjon av aspiranter som har bestått de innledende testene og deltatt på forbundsdommerkurset.

Marius Šumskis (33) er født i Litauen, men bor og jobber nå i Bergen. Šumskis er utdannet innen økonomi i Kaunas og har bakgrunn som profesjonell spiller. Han har også gått gradene som dommer i Region Vest og for tiden spiller han også litt for Bønes.

På vegne av NBBFs dommerkomite og alle dommerkollegaene, gratulerer vi med autorisasjonen og ønsker lykke til som forbundsdommer.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Kult også å se dommere som virkelig legger seg i selen for å gjøre en så god jobb som mulig, vel vitende om at det er bøttevis av kritiske blikk som rettes mot jobben de gjør. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook