Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

Nytt utstyr til helgen

JS SportDommernes nye sponsor JS Sport melder til NBU at det nye dommerutstyret er i trykken, og at det blir muligheter for utlevering til den enkelte under helgens BLNO-arrangement i Rykkinnhallen. Alle som har mulighet til å komme innom i løpet av helgen vil spare tid og penger ved å hente ut sitt utstyr selv. Rekker man ikke det vil utstyret bli sendt ut etter helgen.

Da er trykkingen i gang av logoer på dommertøyet. Slik det ligger an nå vil det nye dommerutstyret bli utlevert under BLNO-arrangementet i Rykkinnhallen kommende helg. Dommere som ikke skal dømme i Rykkinnhallen, men som likevel er i Oslo, kan benytte anledningen til å hente utstyret sitt med det samme. Og muligheten for å se en og annen interessant kamp er vel også der.

Mest praktisk vil være at dommerne henvender seg til JS Sport sin stand og oppgir sitt navn. Jostein Syse vil så levere ut utstyret som den enkelte skal ha ihht listen over størrelser og utstyrsbehov. For sikkerhets skyld: Ta med det gamle utstyret og vær forberedt på å bruke det.
 
For de av dere sin ikke skal til Oslo til helgen vil tøyet bli sendt ut i etterkant.
 
Lars Ryde
President NBU