NBA: Åtte tekniske foul, to slagsmål

Lørdagens svært temperamentsfulle oppgjør melom Indiana Pacers og Phoenix Suns inneholdt mer enn nok acion for de 18.000 tilskuerne i US Airwais Center i Phoenix. Ikke bare vant hjemmelaget sin seier nr. 1900, men kampen inneholdt også to slagsmål og hele åtte tekniske fouls. I slutten av den tredje perioden ble det nemlig svært varmt ute på parketten. Channing Frye ble utvist

Men det begynte allerede midt i kampens andre periode da Indianas Josh McRoberts og Phoenix Louis Amundson skubbet rundt på hverandre, begge fikk selvfølgelig hver sin tekniske foul. Men det var nok kun et forvarsel om hva som skulle komme.

Arkivbilde: NBA-dommer David GuthrieIndiana ville nemlig gjerne motbevise ryktene om at de er litt for snille, og da temperaturen kom over kokepunktet i den tredje perioden var det nok ingen som beskyldte dem for det lenger.

Indianas Earl Watson dytter til Suns' Channing Frye, og deretter slo Indianas Danny Granger etter Frye som også slo tilbake.

Både Roy Hibbert (Pacers) og Jason Richardson (Suns) meldte seg på, og begge disse fikk også teknisk foul i tillegg til Granger. Frye fikk to tekniske foul for sin deltakelse, i praksis utvisning for resten av kampen. Se også video fra kampen fra ESPN.com.

Som om ikke alt dette var nok fikk også Indianas coach Jum O'Brien en teknisk foul tidlig i den fjerde perioden for å ha kranglet med dommerne, tilsammen altså åtte (!) tekniske fouls.

Og ennå har ikke sluttspillet begynt?!

Dommere i denne kampen, forøvrig vunnet av Suns med 113-105, var Sean Wright, Joe DeRosa og David Guthrie.

Kilde: ESPN.com