NBA: Del Negro utvist

Det var mye action i mandagens kamp mellom Rockets og Bulls i United Center i Chicago. Coach Vinnie Del Negro havnet i trøbbel etter å ha stormet ut på banen etter en dommeravgjørelse, og måtte tilbringe resten av kampen i garderoben. Men ledet av Derrick Rose med 27 poeng vant Bulls likevel kampen med 10 poeng og påførte Rockets deres andre tap på 7 kamper.

NBA-dommer Bob DelaneyHouston Rockets var på snarvisitt i Chicago i går kveld, og med et noe skadeskutt mannskap ble det motbakke og enda flere skader før kampen var over med 98-88 til hjemmelaget Bulls.

Det var 19.834 tilskuere på plass i United Center i går, og selv om coach Vinne Del Negro hadde en kontrovers med dommerne i slutten av den tredje perioden var stemningen høy.

Del Negro ble først opphisset etter at Derrick Rose fikk en blokkeringsfoul som førte til to poeng og vellykket bonuskast for Houstons Kyle Lowery.

Bulls ledet med 72-62 da Taj Gibson noen sekunder senere pådro seg en offensiv foul, og da kokte det over for Del Negro som stormet ut på banen for å overhøvle NBA-dommer Bob Delaney.

Ikke uventet førte det til to tekniske foul og en automatisk bortvisning, med 58:5 sekunder igjen av den perioden forsvant coachen i garderoben. Men Rose og de andre spillerne var i siget og kunne sikre en grei seier med 10 poeng.

Dommere i kampen var Bob Delaney, Eric Lewis og Olandis Poole.

Kilde: NBA.com