NBA: Ut med Avery Johnson

Onsdagens tap for Philadelhia 76ers ble også den første kampen denne sesongen at New Jersey Nets' coach Avery Johnson ble sendt i garderoben. Da hjemmelaget lå under med 48 - 64 i den tredje perioden mistet Johnson selvkontrollen etter en "no-call" fra dommerne og lot frustrasjonen sin gå ut over NBA-dommer Brent Barnaky. Men selv om det er Barnakys første sesong i NBA betyr ikke det at han ikke kan reglene, og det ble en tur i garderoben på Avery Johson for 6. gang i karrieren som coach.

Arkivbilde: NBA-dommer Brent Barnaky og Kevin GarnettOnsdag kveld spilte Philadelphia 76ers borte mot New Jersey Nets i Prudential Center i Newark. De 10.057 tilskuerne fikk etterhvert lite å juble for, men heiet på coach Avery Johnson da han ble utvist i den tredje perioden.

For da den ene scoringen etter den andre rant inn i New Jerseys kurv, og 76ers hadde fått igang et tempo som kunne minne om Lakers på 80-tallet, mistet coach Johnson fatningen etter en "no-call" med 7:37 igjen av perioden.

Nets pointguard Devin Harris ble brutalt fratatt ballen, og 76ers tok ledelsen med hele 63-48, og Johnson pøste all sin frustrasjon over nykommeren Brent Barnaky.

Det førte ikke overraskende til en teknisk foul, men hjalp ikke på humøret til coach Johnson som fulgte etter Barnaky ut på parketten. Og det betyr i alle regelbøker en teknisk foul til, og bortvisning til garderoben.

Til ropene av "Avery! Avery! Avery! Avery!" forsvant Johnson til garderoben for første gang på 50 kamper denne sesongen, og for kun sjette gang i sin karriere.

"We don't make excuses," sa Johnson til media etter kampen. "Our team, we just had a lackluster performance up until that point. But more than anything, sometimes you just have a difference of opinion with some people. I don't know if I've even gotten a technical this year. So obviously, if I got my first and second technical and my first ejection of the season, it must be with good reason."

Dommere i denne kampen var Tom Washington, Brent Barnaky og John Goble. Video og kampfakta på NBAs resultatsider.

Kilde: ESPN.com og NBA.com