Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

NBA: Videobasert "regelbok"

NBA har lansert en "regelbok" på sin webside som baserer seg på videoeksempler og forklaringer på hvordan de ulike reglene blir praktisert av dommerne i NBA. Målet med den nye videoløsningen er å forklare ulike aspekter av NBAs spilleregler for lagene, media og fans. Videoklippene er svært profesjonelt presenterte og er oversiktlig delt inn i ulike varianter av fouls og overtredelser.

NBA har lansert en skikkelig ressursside på nettet for alle som er interesserte i sporten vår, spesielt fokusert på de mange detaljene i hvordan fouls og overtredelser skal dømmes etter deres spilleregler.

På den nye siden, som de selv kaller "NBA Video Rulebook", presenteres det en rekke gode eksemper under hovedkategorier som "Block/Charge", "Post play", "Travelling & Dribbling violations" m.fl.

Hvert klipp vises flere ganger, først i vanlig fart og deretter noen ganger i sakte film, og det hele følges av forklaringer på hvorfor situasjonen dømmes som den gjør.

NBA lover allerede nå at siden vil bli fortløpende oppdatert med nye klipp og situasjoner, og allerede nå kan man trygt slå fast at det er et interessant nettsted å surfe innom for de som liker sporten vår.

For å samle alt aktuelt på et sted har NBA også tatt med lenker til spillereglene sine, regelendringer, NBA-reglenes historie, websiden med dagens nominasjoner i NBA, misforståtte regler og de offisielle dommertegnene.

Har du ikke vært innom? Da er det på tide med en liten titt...

Kilde: NBA.com