Warning: Attempt to read property "image_intro" on null in /customers/8/3/c/basketballdommer.com/httpd.www/plugins/system/helixultimate/overrides/layouts/joomla/content/full_image.php on line 118

NBA: Rekord?

I NBA har man jo statistikk på alt mellom himmel og jord, men om mandagens hendelse i Boston er en ny rekord sier media foreløping ingenting om. Faktum er likevel at Washingtons coach Flip Saunders ikke var tilstede lenge nok til at spillerne hadde blitt varme engang. En kontaktsituasjon foran benken til Wizards var foranledningen til mannens kjappe retrett til garderoben. Og kampen? Den vant de grønne med 100-92.

Arkivbilde: NBA-dommer Eli Roe i hyggelig samtale med Sam CasselMandag møttes Boston Celtics og Washington Wizards i TD Garden i Boston foran 18624 tilskuere. Men kampen hadde knapt startet før gjestenes coach fikk lyst til å se resten av kampen fra garderoben.

Etter knappe 1:46 av den første perioden var det en kontaktsituasjon der Bostons Greg Stiesma forsøkt å blokke Rashard Lewis, og i etterkant havnet begge to på gulvet uten at det ble blåst noe som helst.

Dette likte coach Flip Saunders særdeles dårlig, og reiste seg kjapt fra benken mens han skrek til dommerne. I praksis ber mannen da om en teknisk foul, for etter de nye reglene i NBA kan ikke dommerne unnlate å idømme teknisk når dette skjer.

Så langt greit, men når Saunders deretter løp etter en av dommerne mens han fortsatte, var det bare å ta imot den neste tekniske foulen også mens lukten av kaffe fra garderoben ble sterkere. Hvordan dette skulle hjelpe på kamputfallet kan man jo spørre seg.

Dommere i kampen var Greg Willard, Zach Zarba og Eli Roe, og Boston vant til slutt greit med åtte poeng og 100-92 i protokollen. Se video og mer informasjon på NBAs nettsider.

 

Kilde: NBA.com