Blogg: Seks dommere i København

Også i år har norske dommere deltatt i Copenhagen Invitational der inviterte landslag i aldersgruppen U14-15 kjemper om trofeet. Hele seks forbunds- og regionsdommere deltok, og turneringen arrangerer også dommerclinic og evaluerer dommere med hjelp av instruktører. Vi har mottatt litt info til vår blogg.

Copenhagen Invitational er en årlig turnering for U14- og U15-landslag som arrangeres i Farum i Danmark. For dommerne arrangeres det egen 3PO-clinic ettersom alle kampene spilles med tre dommere, og flere FIBA-instruktører var med i arbeidet som er organisert av Rune Larsen.

I år har seks av våre unge dommere reist til Danmark for å delta; Amir Suljevic og Tennaz Javid (Bergen), Alexander Reiertsen, Josefine Caroline S. Haugom og Semjon Buldakov (Trondheim) og Akrem Dagnew (Oslo) har sammen med dommere fra Norden vært kampledere i årets utgave av turneringen.

Spesielt gledelig var det også at en av dem fikk en finale. Akrem Dagnew dømte finalen for U15 gutter.

Vi har nå fått et innlegg med noen bilder fra Semjon Buldakov til vår dommerblogg, så det er bare å titte innom der eller følge med via vår Facebookside.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.