Blogg: Josefin på Island

Ved sesongstart reiste forbundsdommer og musiker Josefin Winther fra Bergen til sagaøya Island. Med fokus på utdanning og basketdømming blir det hektiske og spennende tider på sagaøya, og allerede har kampene begynt å strømme på. Studier og musikkproduksjon får sin tid, men basketdømmingen har også sin sentrale plass i hverdagen. Den islandske dommerkomiteen har velvillig tatt Josefin inn i varmen og har observert henne i flere kamper i starten på sesongen. Nylig fikk hun også beskjed om at det blir kamper på et høyere nivå med det første.

Josefin Winther skulle egentlig hatt et år i København, men tilfeldighetene førte til at hun havnet på Island for en periode mens studier og musikkproduksjon står i fokus, men ikke verre enn at basketdømmingen også får plass.

Dommeren fra Bergen har nemlig fått tid til dømming også, og etter at NBBFs dommerkomite var i kontakt med sine islandske kollegaer har det blitt flere kamper på Winther. Det har også vært observatører tilstede på flere av hennes kamper, og det siste er vel at hun kan forvente å få kamper på et høyere nivå i neste del av dommeroppsettet.

I mellomtiden blir det skriving på masteroppgaven og ikke minst produksjon av musikk via produksjonsfirmaet Bigstar Production. Josefin skriver tekst og musikk til låtene, og er også kjent som frontfigur i bandet Josefin Winther.

Dagens innlegg på bloggen er signert basketballdommeren Josefin Winther.

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.