Blogg: EM på Sardinia

Sommerens aktivitetskalender har for Torkild Rødsand vært den mest aktive siden han ble dommer på toppnivå. Etter turneringen i Sarajevo dro han videre til Sardinia der han ble nominert som nøytral dommer i EM for kvinner U16. Nivået på kampene rapporteres som imponerende høyt, og en godt sammensveiset og profesjonell dommergruppe gør sitt for at mesterskapet går på skinner. Svært gledelig for oss i nord er det også at det svenske landslaget har imponert stort. Nå har Torkild skrevet noen inntrykk fra turneringen på dommerbloggen, og den er vel verdt å lese.

FIBA-dommer Torkild Rødsand fra Bergen har virkelig hatt en nomadetilværelse dette sommerhalvåret, den ene turneringen og dommersamlingen etter den andre har stått i kø. Nå er han på Sardinia som nøytral dommer i EM for kvinner U16.

Selv om det er 30 grader, sol og godt sommervær på øya er det likevel det faglige som står i fokus for Rødsand og de andre dommerne. Selv om mange av dem er høyøt profilerte dommere som også dømmer Euroleague i sesongen stiller alle godt forberedte og gjør en profesjonell jobb i U16-kampene. Torkild har lagt inn noen av sine inntrykk på dommerbloggen, og det er mye interessant å lese fra Sardinia.

Dagens innlegg på bloggen er signert Torkild Rødsand fra Bergen.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.