To finaledommere i Scania Cup

Scania Cup er over for denne gang, og vi har fått inn nok en blogg fra våre kollegaer på tur til Södertälje. Arrangøren får skryt for opplegget med forelesere og evaluering med video, og de åtte dommerne som deltok er svært fornøyde med påskehelgen. Det er også svært gledelig for oss at vi fikk inn to dommere blant de seks som dømte de to eldste finalen, og i tillegg fikk vi en bronsefinale i eldste gutteklassen. Godt jobbet!

I selskap med så mange gode dommere som det er i Scania Cup er det virkelig morsomt å høre at vi fikk inn tre dommere i sluttspillet: en bronsefinale til Filip Szczesny, finale eldste jenter på Viola Györgyi og crew chief Torkild Rødsand i finalen for eldste gutter.

Vi har som nevnt utfordret deltakerne til en oppdatering på dommerbloggen og søndag kveld kom det andre bidraget fra Sturla Sand som kunne fortelle litt mer om oppholdet, opplegget til arrangøren og ikke minst litt skryt av de tre unge kvinnelige dommerne fra NBBFs Jentedommerprosjekt som alle har vist stor fremgang og bra innsats i Scania Cup.

Vi gratulerer alle med innsatsen!