Blogg: På plass i Istanbul

Dagen for de store oppgjørene i europeisk basketball er her, i kveld møtes de fire beste lagene i årets Euroleague for å spille om søndagens finaleplass. Det blir to skikkelig vinn-eller-forsvinn kamper i Sinan Erdem Arena her i Istanbul. Den norske delegasjonen er framme og installert på hotellet, og resten av dagen går med til å føle byen litt på pulsen før avreise til hallen senere i ettermiddag. I løpet av helgen blir det noen oppsummerende nyheter her på websiden, men også litt blogging når tid og tilgang til internett gjør dette mulig.

For tredje året på rad er basketballdommer.com tilstede under Euroleague Final Four, og denne gangen altså i Tyrkia. I den eksotiske byen Istanbul på grensen mellom Europa og Asia skal de beste klubblagene gjøre opp om den gjeveste pokalen i vår del av verden.

På plass i Sinan Erdem Arena i kveld er også en gruppe på seks nordmenn som har gjort det til en tradisjon å følge mesterskapet tett på. Og det er ikke bare lagene som kommer til å få litt av oppmerksomheten i kveld, på parketten befinner det seg også noen av Europas beste dommere.

Og så er det en gang slik at har man "dommerøyne" blir det umulig å ikke se på hvordan disse håndterer kampen, detaljer i mekanikken og ikke minst hva som skjer når det koker litt på banen.

Det blir noen innlegg på dommerbloggen i løpet av helgen, og disse blir signert undertegnede; for første gang på plass uten PC, men med iPad. Og tastatur.

Det er game-time!