Blogg: Eidsvoll i sentrum

I helgen var det som kjent NM for U19-lag på Eidsvoll. Den lokale arrangøren hadde ting på plass og et stort antall frivillige, spillere, lagledere og dommere sørget for en fin sportslig helg ved sydenden av Mjøsa. Et gledelig antall forbundsdommere hadde også satt av helgen til denne turneringen, og selv om de innledende kampene ble dømt med 2 dommere var det likevel behov for mange. Som en oppsummering av helga begivenheter har Kjell Løvold fra Tromsø skrevet noen linjer på dommerbloggen.

Finaledommere: Christoffer Bjuren, Daniel Mekki og Linda Evensen. Foto: Per-Kristian Larsen.

Det ble i helgen arrangert hele 46 basketballkamper på tre baner i Råholthallen like ved Eidsvoll. Tilsammen 20 forbundsdommere fra hele landet hadde også satt av helgen for å bidra til det sportslige nivået.

Alle innledende kamper ble dømt med 2 dommere, semifinaler og finaler med 3 dommere.

NBBFs dommerkomite nominert følgende dommere til de to NM-finalene:

  • U19-kvinner: Daniel Mekki, Christoffer Bjuren og Linda Evensen
  • U19-menn: Per-Kristian Larsen, Kjell Løvold og Mantas Buinauskas

Dagens innlegg på dommerbloggen er signert Løvold som oppsummerer noen av inntrykkene etter helgen på Eidsvoll, både innenfra og utenfor Råholthallen.

Kjell Løvold har som dommer i snart en mannsalder vært tilstede på et stort antall turneringer med alt fra lokale minilag til nasjonale mesterskap for spillere i alle aldre i Norge og Norden, samt internasjonale begivenheter som EM og Euroleague Final Four.

Mer om resultater og kampene på basket.no der man også leser at det var Ulrikens jenter og Gimles gutter som tok med seg gullmedaljene vestover.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen, og i tillegg finnes de fem nyeste innleggene på forsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnere på oppdateringer.