Blogg: Innrømmelser fra en dommer

Etter å ha invitert en rekke profilerte personer i dommermiljøet til å skrive litt på vår blogg har det fram til i dag vært stille. Men i dag har det første bidraget til vår dommerblogg dukket opp, og det er ligadommer Kjell Løvold fra Tromsø som har reflektert litt over dette med at dommeren tar feil, og ikke minst det med å kunne innrømme det når man har gjort det. Løvold har vært dommer i nasjonale serier siden 80-tallet og har godt over 20 NM-finaler på samvittigheten, men senest sist helg tok han altså feil. Og hvorfor han gjorde det, og hvordan han taklet det, kan man lese mer om på bloggen vår.

Redaksjonen inviterte nylig en rekke profilerte personer fra nasjonalt og internasjonalt dommermiljø til å skrive litt på vår blogg, og vi håper å kunne bringe både små og store berettelser om aktiviteter de deltar i utover sesongen.

Dømming, reiser, dommeroppdrag i inn- og utland, internasjonale mesterskap og tanker omkring selv dømmingen er noe av det vi håper å kunne belyse på bloggen der de inviterte med egne ord skriver litt om det de har opplevd eller fundert på.

Først ut av de inviterte ble Kjell Løvold fra Tromsø, en av Norges mest rutinerte aktive dommere, som tar for seg litt av det faktum at dommerne tar feil. Hvorfor de gjør det, hva de gjør for å prøve og unngå det, og ikke minst hva de gjør når de innser det, danner mye av essensen i dagens blogginnlegg.

Har du ikke allerede sett innlegget via en RSS feed, kan du ta en tur til bloggen og lese hva en toppdommer selv mener om akkurat dette med å ta feil. For det gjorde han både forrige helg og ganske sikkert også denne helgen.

Og for å advare spillere og cocher som skal i aksjon neste helg; Dommerne i kampene deres kommer til å ta feil. Opptil flere ganger i samme kamp.