Blogg: Skole-VM i Limoges

Vår mann i Danmark, Filip Szczesny, har vært så heldig å bli nominert som dommer i VM for skolelag som gikk i Frankrike nylig. En turnering som ga ham mange erfaringer, og ikke minst mange nye kjente. Og et gjensyn med gode gamle 2PO.

Filip Szczesny har etterhvert skaffet seg god erfaring i internasjonal dømming med deltakelse i flere nordiske mesterskap, et par sesonger i dansk liga og ikke minst fra tiden i Toulouse i Frankrike der han en periode var som student og basketballdommer.

Kunnskapene i fransk kom til nytte denne våren da han nylig ble nominert av den danske dommerkomiteen til å være med til Frankrike under VM for skolelag.

Selv om nivået på både lag og meddommere var variabelt, ga også denne turneringen verdifull erfaring som dommer i kamper med internasjonale lag. Dagens innlegg på dommerbloggen er signert Filip Szczesny.

 

Bloggen har direkte lenke i toppmenyen under "Om oss", og i tillegg finnes de nyeste innleggenes overskrifter øverst på høyre side av startsiden vår. Det er også RSS feeds fra bloggen dersom man vil abonnenere på oppdateringer.