Featured

FIBA: Bejat til Danmark

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA Europe Cup for Men i Danmark. Hjemmelaget Bakken Bears har kvalifisert seg til "Second Round" og møter tyske medi Bayreuth i gruppe I.

FIBA-dommer Nikola Bejat

FIBA Europe Cup gruppe I består av SL Benfica (POR), Bakken Bears (DEN), medi Bayreuth (GER) og Spirou Basket (BEL). Kampene 11. desember er de første kampene i denne runden. Returoppgjørene spilles 18. desember.

Onsdag 11. desember møtes Bakken Bears og medi Bayreuth i Vejlby Risskov Hallen i Aarhus kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Petr Hrusa (CZE), Sergey Mikhaylov (RUS) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Jovan Skundric (SWE).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 10 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.