Featured

FIBA: Bejat til Danmark

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til nok en sluttspillkamp i FIBA Europe Cup for Men. Om knappe to uker reiser han til Danmark der hjemmelaget Bakken Bears møter portugisiske Sport Lisboa Benfica i gruppe I.

FIBA-dommer Nikola Bejat

FIBA Europe Cup gruppe I består av SL Benfica (POR), Bakken Bears (DEN), medi Bayreuth (GER) og Spirou Basket (BEL). Dette er Second Round der lagene kjemper om plass i kvartfinalene.

Onsdag 5. februar møtes Bakken Bears og SL Benfica i Vejlby Risskov Hallen i Aarhus kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Ognjen Jokic (MNE), Zoran Mitrovski (MKD) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Philippe Mailhabiau (FRA).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 10 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.