FIBA: Bejat til Island

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i kvalifiseringen til EuroCup Women. Om knappe to uker reiser han til Hafnarfjordur på Island. Med seg på oppdaget får han en meddommer fra Estland og en fra Polen.

Den siste uken i september spilles en rekke kvalifiseringskamper til FIBA EuroCup Women, hele 26 lag skal spille om 13 plasser.

De 13 vinnerne av sine borte- og hjemmekamper går videre til Regular Season der tilsammen 32 lag skal spille om plasser i det videre sluttspillet.

Torsdag 23. desember skal Haukar møte Clube União Sportiva fra Portugal hjemme i Hafnarfjordur kl. 19:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen:  Mart Uehendrik (EST), Paulina Gajdosz (POL) og Nikola Nejat (NOR). Kommissær er Patrycja Anna Gulak-Lipka (POL).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.