FIBA: Györgyi til Tsjekkia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i EuroCup Women. I midten av oktober reiser hun til Tsjekkia for å være crew chief i to kamper i byen Brno. De to meddommerne kommer begge fra Polen.

ECW: Györgyi dømmer europacup i TsjekkiaFIBA EuroCup Women er i gang med sin Regular Season som består av 12 grupper (A-L) med fire lag i hver gruppe. Det er dermed 44 lag som skal spille om plasser i det videre sluttspillet der 32 lag går videre.

Onsdag 13. oktober skal KP Brno møte Tarbes GB fra Frankrike hjemme i Brno kl. 18:00 lokal tid. Disse lagene spiller i gruppe L sammen med islandske Haukar og franske Villeneuve d'Ascq LM.

Torsdag 14. oktober spiller BK Zabiny Brno mot Castors Braine fra Belgia i Brno kl 18:00 lokal tid. Lagene spiller i gruppe K sammen med tyske Rutronik Stars Keltern og engelske London Lions.

Følgende tre dommere er nominert til disse to kampene:  Viola Györgyi (NOR), Paulina Gajdosz (POL) og Ewa Mauszewska (POL). Kommissær er Erich Kratschmer fra Østerrike.

Vi gratulerer Viola med dobbelnominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.