FIBA: Bejat til EM-kval i Finland

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i kvalifiseringen til Eurobasket Women 2023. Oppdraget gjelder Finland mot Ukraina i gruppe B og kampen går i Helsinki i midten av november.

EM2023: Bejat dømmer kvalifisering i FinlandFIBA Eurobasket Women 2023 starter i år med kvalifiseringskamper, det er 38 lag fordelt på 10 grupper. Israel og Slovenia er som arrangørland direkte kvalifisert til sluttspillet.

Søndag 14. november skal Finland møte Ukraina i gruppe B. Gruppen består forøvrig av Litauen og Frankrike.

Kampen spilles i Urhea-halli i Helsinki kl 16:00 lokal tid og sendes på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Ozge Sentürk (TUR), Nikola Bejat (NOR) og Diana Lapanovic (SVN). Teknisk delegat er Jovan Skundric (SWE).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA Eurobasket Women er europeisk mesterskap for kvinnelandslag og arrangeres hvert annet år av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 38 lag i 10 grupper (to grupper har 3 lag), deretter går de 10 gruppevinnerne og de fire beste lagene på andreplass videre til sluttspillet der også de to vertsnasjonene deltar, tilsammen 16 lag.

Mer informasjon på FIBA.com.

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Det dommerne gjør definerer hvordan basketball skal og kan spilles. Det skremmer meg litt. Det meste av det jeg trodde jeg kunne om basketball viser seg altså å være feil. Synd å oppdage det etter 40 år. "
Pål Berg

Følg oss på Facebook