FIBA: Györgyi til kvartfinale i Ungarn

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en av kvartfinalene i EuroLeague Women. Oppdraget er i Ungarn der Sopron Basket skal møte Basket Lattes Montpellier fra Frankrike.

ELW: Györgyi dømmer kvartfinale i UngarnFIBA EuroLeague Women er inne i kvartfinalene og tirsdag 8. mars kl. 18:15 lokal tid spilles det europacupkamp (kvartfinale 1) i den ungarske byen Sopron.

Kampen mellom Sopron Basket og franske Basket Lattes Montpellier er den første kampen i best-av-3 og den spilles i Novomatic Arena i Sopron. Som vanlig sendes det "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Stylianis Simenonidis (GRE) og Lukasz Janklowski (POL). Kommissær er Stefan Laimer (AUT).

Vi gratulerer Viola med sluttspillnominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i ELW spilles "best-av-3" og deretter arrangerer Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.