FIBA: Bejat og Györgyi til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert våre internasjonale dommere Nikola Bejat og Viola Györgyi til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe H i Sverige. Kvalifiseringsrundene er ferdig, nå starter Regular Season.

FEC: Bejat nominert som crew chief i NorrköpingFIBA Europe Cup starter nå med kamper i Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper.

Gruppe H består av SCMU Craiova (ROU), Norrköping Dolphin (SWE), Hakro Merlins Crailsheim (GER) og CSO Voluntari (ROU).

Onsdag 12. oktober spiller Norrköping Dolphins mot Hakro Merlins Grailsheim hjemme i Stadium Arena kl. 19:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Nikola Bejat (NOR), Viola Györgyi (NOR) og Ville Selkee (FIN). Kommissær er Andres Tobi (EST).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.