FIBA: Bejat til Italia

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe F. Kommende uke reiser han til Veroli i Italia.

Bejat dømmer FIBA Europe Cup i ItaliaFIBA Europe Cup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe F består av BC Kalev/Cramo (EST), BC Budivelnyk Kyiv (UKR), Happy Casa Brindisi (ITA) og Donar Groningen (NLD).

Onsdag 19. oktober spiller BC Budivelnyk Kyiv mot BC Kalev/Cramo i den italienske byen Veroli kl. 19:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Mehmet Karabilecen (TUR), Nikola Bejat (NOR) og Viktor Nagy (HUN). Kommissær er Dino Seghetti (ITA).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.