BCL: Györgyi debuterer med kamp i Latvia

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i Basketball Champions League (BCL) gruppe F. Om en ukes tid debuterer hun som dommer på FIBAs øverste nivå for menn, og kampen går i Latvias hovedstad Riga.

BCL: Viola Györgyi debuterer med kamp i LatviaBasketball Champions League er i gang med sin Regular Season der det nå er 4 lag i åtte grupper. Gruppe F består av BAXI Manresa (ESP), S.L. Benfica (POR), Limoges CSP (FRA) og VEF Riga (LAT).

Tirsdag 25. oktober spiller VEF Riga mot Limoges CSP hjemme i Riga kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Antonio Rafael Conde Ruiz (ESP), Wojciech Liszka (POL) og Viola Györgyi (NOR). Teknisk delegat er Agnis Perkons (LAT).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og debut i BCL. Lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på championsleague.basketball.

 

 

Basketball Champions League er mesterligaen for menn som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde der fire lag kommer med videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. Gruppevinnerne går videre til "Round of 16" sammen med de beste 2er og 3ere som må gjennom en ekstra runde som kalles "Play In". De to beste lagene i "Round of 16" kvalifiserer seg til kvartfinalene. Semifinaler og finale spilles i som Final-4 over to dager.

Mer informasjon på Basketball Champions League.