FIBA: Györgyi til Blum, Israel

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til to nye kamper, en i FIBA Europe Cup for Men og en i Euroleague Women. Neste uke blir det dobbeltoppdrag som crew chief i Israel. Her er info om den første kampen.

ECM: Györgyi er CC i Israel. Foto: Nguyen Tuan.FIBA Europe Cup er i gang med Regular Season og onsdag til uken spilles det kamper i den israelske byen Blum.

Gruppe A består av Brose Bamberg (GER), Niners Chemnitz GER), Hapoel Nofar Galil Elion (ISR) og KB Golden Eagle Ylli (XXK).

Onsdag 2. november spiller Galil mot Ylli hjemme i Blum kl. 18:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Viola Györgyi (NOR) og Beniamino Attard (ITA) og Alessandro Perciavalle (ITA). Kommissær er Ivan Bodrogvary (HUN).

Vi gratulerer med nytt internasjonale oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.