FIBA: Györgyi til EM-kval i Frankrike

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i kvalifiseringen til Eurobasket Women 2023. Oppdraget gjelder Frankrike mot Ukraina i gruppe B og kampen går i Roanne.

Györgyi dømmer EM-kval i FrankrikeFIBA Eurobasket Women 2023 har startet sine kvalifiseringskamper, det er 38 lag fordelt på 10 grupper. Israel og Slovenia er som arrangørland direkte kvalifisert til sluttspillet. Både Russland og Hviterussland er utestengt fra deltakelse.

Søndag 27. november skal Frankrike møte ubeseirede Ukraina i gruppe B. Gruppen består forøvrig av Litauen og Finland.

Kampen spilles i Halle Andre Vacheresse kl 17:00 lokal tid og sendes på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Sinisa Prpa (SRB) og Özlem Yalman (TUR). Teknisk delegat fra FIBA er Eleonora Rangelova-Dragostinova (BUL).

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA Eurobasket Women er europeisk mesterskap for kvinnelandslag og arrangeres hvert annet år av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 38 lag i 10 grupper (tre grupper har 3 lag), deretter går de 10 gruppevinnerne og de fire beste lagene på andreplass videre til sluttspillet der også de to vertsnasjonene deltar, tilsammen 16 lag.

Mer informasjon på FIBA.com.