FIBA: Bejat til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA Europe Cup for Men gruppe H. Om et par uker reiser han til Norrköping i Sverige.

FIBA Europe Cup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe H består av SCMU Criova (ROU), Hakri Merlins Crailsheim (GER), CSO Voluntari (ROU) og Norrköping Dolphins (SWE).

Onsdag 23. november spiller Norrköping Dolphins mot CSO Voluntari i den svenske byen Norrköping kl. 19:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Nikola Bejat (NOR), David Tomasson (ISL) og Ritvars Helmsteins (LVA). Kommissær er Runar Gislason (ISL).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag, denne gang også som crew chief, og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.