FIBA: Szczesny til Tyskland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Filip Szczesny til en kamp i FIBA EuroCup Women gruppe H. Om to uker reiser han til Keltern i Tyskland.

ECW: Szczesny dømmer i Tyskland

FIBA EuroCup er i gang med sin Regular Season der det er 4 lag i åtte grupper. Gruppe H består av Umana Reyer Venezia (ITA), Lointek Gernika Bizkaia (ESP), Movistar Estudiantes (ESP) og Rutronik Stars Keltern (GER).

Onsdag 15. desember spiller Rutronik Stars Keltern mot Umana Reyer Venezia i den tyske byen Keltern kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Marion Ortis (FRA), Filip Szczesny (NOR) og Alexander Eger (AUT). Kommissær er Guillaume Mousel (LUX).

Vi gratulerer Filip med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.