BCL: Györgyi med kamp i Hellas

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en kamp i Basketball Champions League (BCL) gruppe G. Neste uke reiser hun til Hellas, kampen mellom PAOK og Unicaja går i Thessaloniki.

BCL: Viola Györgyi dømmer i ThessalonikiBasketball Champions League er i gang med sin Regular Season der det nå er 4 lag i åtte grupper. Gruppe G består av Unicaja (ESP), JDA Bourgogne Dijon (FRA), PAOK Mateco (GRE) og Dinamo BDS Sassari (ITA).

Tirsdag 13. desember spiller PAOK mot spanske UInicaja hjemme i Thessaloniki kl. 19:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Aleksandar Glisic (SRB), Saverio Lanzarini (ITA) og Viola Györgyi (NOR). Teknisk delegat er Georgios Tanatzis (GRE).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag i BCL og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på championsleague.basketball.

 

 

Basketball Champions League er mesterligaen for menn som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde der fire lag kommer med videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. Gruppevinnerne går videre til "Round of 16" sammen med de beste 2er og 3ere som må gjennom en ekstra runde som kalles "Play In". De to beste lagene i "Round of 16" kvalifiserer seg til kvartfinalene. Semifinaler og finale spilles i som Final-4 over to dager.

Mer informasjon på Basketball Champions League.