FIBA: Bejat til Tyskland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en ny kamp i FIBA Europe Cup for Men, denne gang i gruppe I. Kommende uke reiser han til Chemnitz i Tyskland.

FEC: Bejat til TysklandFIBA Europe Cup starter denne uken sin Second Round og det er igjen 16 lag fordelt på fire grupper. Gruppe I består av Niners Chemnitz (GER), SCMU Craiova (ROU), FP Porto (POR) og Cholet Basket (FRA).

Tirsdag 20. desember spiller Niners Chemnitz mot FC Porto i den tyske byen Chemnitz kl. 19:00 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Mart Uuehendrik (EST), Stylianos Simeonidis (GRE) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Pevel Volejnik (CHZ).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.