Featured

FIBA: Györgyi til EM-kval i Portugal

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til en ny kamp i kvalifiseringen til Eurobasket Women 2023. Oppdraget gjelder Portugal mot Hellas i gruppe G og kampen går i Odivelas.

Györgyi dømmer EM-kval i PortugalFIBA Eurobasket Women 2023 har startet sine kvalifiseringskamper, det er 38 lag fordelt på 10 grupper. Israel og Slovenia er som arrangørland direkte kvalifisert til sluttspillet. Både Russland og Hviterussland er utestengt fra deltakelse.

Torsdag 9. februar skal Portugal møte  Hellas i gruppe G. Gruppen består forøvrig av Estland og Storbritannia.

Kampen spilles i Pavilhão Multiusos de Odivelas og sendes på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende er nominert som dommere i dette oppgjøret: Viola Györgyi (NOR), Esperanza Mendoza (ESP) og Alexandre Deman (FRA). Teknisk delegat fra FIBA er Fernando Garzon Aloonso (ESP).

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

 

FIBA Eurobasket Women er europeisk mesterskap for kvinnelandslag og arrangeres hvert annet år av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 38 lag i 10 grupper (tre grupper har 3 lag), deretter går de 10 gruppevinnerne og de fire beste lagene på andreplass videre til sluttspillet der også de to vertsnasjonene deltar, tilsammen 16 lag.

Mer informasjon på FIBA.com.