FIBA: Bejat til Finland

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kamp i FIBA Europe Cup for Men, second round. I begynnelsen av februar reiser han til Kauhajoki i Finland.

FEC: Bejat dømmer Second Round i FinlandFIBA Europe Cup er i Second Round og det er igjen 16 lag fordelt på fire grupper. Gruppe J består av Niners Chemnitz (GER), SCMU Craiova (ROU), FP Porto (POR) og Cholet Basket (FRA).

Tirsdag 7. februar spiller Karhu Basket Kauhajoki mot israelske Hapoel B-cure Laser Haifa i den finske byen Kauhajoki kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Gvidas Gedvilas (LIT), Alfred Jovovic (CRO) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Oscar Lefwerth (SWE).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.