Featured

FIBA: Györgyi til kvartfinale i Europe Cup

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi til kvartfinale i FIBA Europe Cup for Men. I midten av mars reiser hun til Kauhajoki i Finland.

Györgyi til kvartfinale I FIBA Europe CupFIBA Europe Cup er ferdig med Second Round og i begynnelsen av mars starter kvartfinalene med de åtte gjenværende lagene. 

Oppsettet av kvartfinaler er Cholet (FRA) mot BC Budivelnyk Kyiv (UKR), Brose Bamberg (GER) mot BC Kalev (EST), Karhu Basket (FIN) mot FC Porto (PRT) og Gaziantep (TUR) mot Anwil Wloclawek (POL).

Onsdag 15. mars spiller Karhu Basket Kauhajoki mot FC Porto Basket hjemme i Kauhajoki kl. 18:30 lokal tid.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Andris Aunkrogers (LVA), Viola Györgyi (NOR) og Geert Jacobs (BEL). Kommissær er Andres Tobi (EST).

Vi gratulerer med internasjonalt sluttspilloppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.