FIBA: Bejat til Polen
Nikola Bejat innleder sesongen med kvalifisering til EuroLeague Women i Polen: Arkivfoto: Brage Titlestad.

FIBA: Bejat til Polen

FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til en kvalifiseringskamp i EuroLeague Women i Polen. I slutten av september reiser han til den polske byen Polkowice.

EuroLeague Women innledes som vanlig med en kvalifisering der seks lag deltar og etter hjemme- og bortekamper går de tre beste lagene videre til EuroLeague Women Regular Season. De seks lagene er ACS Sepsi-SIC (ROU), TTT Riga (LTV), Besiktas JK (TUR), MKS Polkowice (POL), London Lions (GBR) og DVTK HUN-Therm (HUN)

Onsdag 27. september skal MKS Polkowice møte tyrkiske Besiktas JK hjemme i Polkowice, kampen spilles i City Sports Hall Polkowice kl. 19:00 lokal tid og sendes "live" på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Gintaras Vitkauskas (LTU), Valerio Grigioni (ITA) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Kestutis Pilipausjas (LTU).

Vi gratulerer Nikola med nominasjonen og ønsker lykke til!

 

FIBA EuroLeague Women er det øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 6 lag, deretter kommer "Regular Season" som består av av 2 grupper med 8 lag i hver gruppe som spiller hjemme/borte. De fire beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene mens 5. og 6. plass kvalifiserer seg til kvartfinalene i FIBA EuroCup Women. Kvartfinalene i FEL spilles "best-av-3" og deretter arrangeres Final Four med semifinaler, bronsefinale og finale.

Mer informasjon på FIBA.com.