FIBA: Bejat til Litauen
Viola Györgyi til FIBA Europe Cup Qualifying Tournaments - reiser til Joensuu i Finland i begynnelsen av oktober.
Featured

FIBA: Bejat til Litauen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Nikola Bejat til et oppdrag i FIBA Europe Cup for Men, Regular Season. Kommende uke reiser han til Jonava i Litauen.

FIBA Europe Cup er i gang med Regular Season der 40 lag fordelt på 10 grupper skal kjempe om de 16 plassene i Second Round. I gruppe C spiller Petrolina AEK (CYP), Karhu Basket (FIN), Jonava CBet (LTU) og EBC Rostock Seawolves (GER).

Onsdag 1. november spiller Jonava CBet mot EBC Rostock hjemme i Jonava i Litauen kl. 18:30 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende dommere er nominert til denne kampen: Alberto Sanchez Sixto (ESP), Ritvars Helmsteins (LVA) og Nikola Bejat (NOR). Kommissær er Tomasz Kudlicki (POL).

Vi gratulerer med nytt internasjonalt oppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA Europe Cup er det øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i syv grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 10 grupper med 4 lag i hver gruppe A-J som spiller hjemme/borte. De ti gruppevinnerne og de seks beste 2erlagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.