FIBA: Korshavn til Polen
Jan Korshavn nominert som kommissær i FIBA Europe Cup - reiser til Stargard i Polen. Foto: Privat.

FIBA: Korshavn til Polen

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til en kamp i Europe Cup gruppe H mellom PGE Spojnia Stargard og og gjestende KB Peja fra Kosovo. I månedskiftet reiser han til byen Stargard Szczecinski i Polen.

FIBA Europe Cup er inne i Regular Season  og i gruppe H spiller NINERS Chemnitz (GER), Heroes Den Bosch (NED), PGE Spojnia Stargard (POL) og KB Peja (XXK).

Onsdag 1. november møtes PGE Spojnia Stargard og KB Peja i Stargard Szczecinski i Polen kl 18:30 lokal tid.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Juozas Barkauskas (LTU), Edgard Ceccarelli (FRA) og Aurimas Borusas (LTU). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Włocławek .

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.