FIBA: Korshavn til Sverige
Jan Korshavn nominert som kommissær i FIBA Europe Cup - reiser til Norrköping neste uke. Foto: Privat.
Featured

FIBA: Korshavn til Sverige

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår FIBA-kommissær Jan Korshavn til en kamp i Europe Cup gruppe E mellom Norrköping Dolphins og Manisa BBSK. Neste uke reiser han til Norrköping i Sverige.

FIBA Europe Cup er inne i Regular Season  og i gruppe E spiller FC Porto (PRT), Manisa BBSK, Norrköping Dolphins (SWE) og Bakken Bears (DEN).

Onsdag 15. november møtes Norrköping Dolphins og Manisa BBSK i Norrköping i Sverige kl. 18:30 lokal tid. Kampen sendes live på FIBAs YouTube-kanal.

Følgende tre dommere er nominert til denne kampen: Valentin Oliot (FRA), Mart Uuehendrik (EST) og Dénes Tozsér (HUN). Kommissær er Jan Korshavn (NOR).

Vi gratulerer og ønsker Korshavn lykke til med oppdraget i Norrköping.

 

FIBA Europe Cup er det nest øverste nivået for europeiske herrelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde med 22 lag i fire grupper der det beste laget i hver gruppe går videre, deretter kommer "Regular Season" som består av av 8 grupper med 4 lag i hver gruppe A-H som spiller hjemme/borte. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til "Second Round" der de seksten lagene er fordelt på 4 grupper. De to beste lagene i hver gruppe kvalifiserer seg til kvartfinalene. Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles borte-hjemme.

Mer informasjon på FIBA.basketball.