FIBA: Györgyi til semifinale i EuroCup Women
Viola Gy¨rgyi skal dømme semifinale i FIBA EuroCup i London. Foto: Nguyen Tuan.

FIBA: Györgyi til semifinale i EuroCup Women

Det internasjonale basketballforbundet FIBA har nominert vår internasjonale dommer Viola Györgyi som crew chief i en av semifinalene i EuroCup Women. Neste uke reiser hun til England.

EuroCup Women ble ferdig med kvartfinalene på torsdag og nå er de firesemifinalelagene bekreftet: London Lions (GBR) skal møte Umana Reyer Venice (ITA) og Besiktas (TUR) møter Spar Girona (ESP), semifinalene spilles 6. - 24. mars.

Sluttspillet i EuroCup Women spilles over to kamper borte og hjemme der sammenlagt resultat avgjør hvem som vinner.

London Lions møter Umana Reyer Venice i Italia onsdag 6. mars og hjemme i London tirsdag 12. mars.

Følgende dommere er nominert til den andre og avgjørende semifinalen: Crew chief Viola Györgyi (NOR),Stylianos Simeonidis (GRE) og Franko Gracon (CRO). Kommissær er Svetlana Simion (ROU).

Vi gratulerer med nytt internasjonal toppoppdrag og ønsker lykke til!

Mer informasjon, tabeller og statistikk på FIBA.basketball.

 

FIBA EuroCup Women er det nest øverste nivået for europeiske damelag som arrangeres av det internasjonale basketballforbundet FIBA. Innledningsvis spilles det en kvalifiseringsrunde, deretter kommer "Regular Season" som består av av 12 grupper med 4 lag i hver gruppe. De to beste lagene i hver gruppe og de fire neste lagene på tredje plass går til Play-Off Round 1 med 32 lag. Vinnerne her går til "Round of 16", deretter "Round of 8". Vinnerne her går til kvartfinaler, deretter semifinaler og til slutt finale, alt i borte- og hjemmekamp.

Mer informasjon på FIBA.com.