FIBA: Sluttspill i Euroleague

Da var det klart for sluttspill i kvinnenes Euroleague der det nå kun er 16 lag igjen. I en 8-delsfinalerunde over best av tre kamper skal de seksten lagene bli åtte. Vår FIBA-dommer Torkild Rødsand fra Bergen er nominert til et av disse sluttspilloppdragene. Tirsdag 1. februar er han nemlig på plass i den spanske byen Salamanca der hjemmelaget Halcon Avenida skal møte ungarske Pécs. Med seg i kampen får han en dommer fra Wales og en fra Sverige.

FIBA EuropeTorkild Rødsand har nå nominert dommere til den første runden med 8-delsfinalene i Euroleague Women som spilles best av tre, og har valgt følgende "crew" til kampen mellom lag nr. 3 (Halcon Avenida) og lag nr. 14 (Pécs) av de seksten lagene som har gått videre:

- Referee: Haydn Jones (WAL)
- Umpire: Åsa Johansson (SWE)
- Umpire: Torkild Rødsand (NOR)

Kommissær i denne kampen er Manuel A.V. Ribeiro Da Silva, og kampen spilles 1. februar i den spanske byen Salamanca.

Mer om FIBAs europacuper på deres hjemmeside.

Vi ønsker Torkild og hans meddommere lykke til med kampen!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Ammeruds Thor Hagen har klart kunststykket å få disk og tre kampers karantene etter munnbruk og aggressiv oppførsel (?) mot Gimle. Men Thor er likevel ikke verstingen. For Langhus gikk det ikke bedre enn at coach og spiller (på samme lag!) gikk fysisk til angrep på hverandre. Da mangler det bare at to dommere går løs på hverandre. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook