FIBA: Sluttspill i Euroleague

Da var det klart for sluttspill i kvinnenes Euroleague der det nå kun er 16 lag igjen. I en 8-delsfinalerunde over best av tre kamper skal de seksten lagene bli åtte. Vår FIBA-dommer Torkild Rødsand fra Bergen er nominert til et av disse sluttspilloppdragene. Tirsdag 1. februar er han nemlig på plass i den spanske byen Salamanca der hjemmelaget Halcon Avenida skal møte ungarske Pécs. Med seg i kampen får han en dommer fra Wales og en fra Sverige.

FIBA EuropeTorkild Rødsand har nå nominert dommere til den første runden med 8-delsfinalene i Euroleague Women som spilles best av tre, og har valgt følgende "crew" til kampen mellom lag nr. 3 (Halcon Avenida) og lag nr. 14 (Pécs) av de seksten lagene som har gått videre:

- Referee: Haydn Jones (WAL)
- Umpire: Åsa Johansson (SWE)
- Umpire: Torkild Rødsand (NOR)

Kommissær i denne kampen er Manuel A.V. Ribeiro Da Silva, og kampen spilles 1. februar i den spanske byen Salamanca.

Mer om FIBAs europacuper på deres hjemmeside.

Vi ønsker Torkild og hans meddommere lykke til med kampen!

Logg inn/ut

Husk at du må være pålogget for å ha full tilgang til alle sider og tjenester. Velkommen igjen.

Dagens Pål

" Dommerne hjalp godt til i forvirringen da de mente at 3-sekunder aldri blåses når ballen sprettes av den som har stått for lenge i feltet. Den var ny for oss, men en artig praksis. I Norge er det jo nå slik at man kan oppholde seg i 3-sekundersfeltet i 5-6 sekunder før dommerne vurderer om dette er noe å mase med. I Kina er altså løsningen såre enkel; sprett ballen så er alt i orden. "

Pål Berg

Følg oss på Facebook