FIBA: Larsen til Gentofte

Det internasjonale basketballforbundet FIBA Europe har igjen nominert Per-Kristian Larsen fra Oslo til en kamp i Eurocup for Women. Kun åtte dager etter europacupoppdraget i Södertälje i Svergie, og kommende helgs to kamper i Canal Digital ligaen i Danmark, reiser han til den danske byen Gentofte der hjemmelaget SISU spiller i Eurocup for Women (ECW). Det går mot en hektisk forjulstid i koffert for Larsen som i sin første sesong som internasjonal dommer allerede har fått et bra antall kamper i europacupene. 

Per-Kristian LarsenI neste ukes serierunde i FIBA Eurocup for Women er kommissær Stein Moe på plass i Gentofte, og uken etter kommer altså Larsen til samme sted som dommer. SISU spiller i gruppe E der de etter fire kamper står oppført med like mange tap. Det gjestende laget BBC Sint-Katelijne-Waver fra Belgia har kun en seier på like mange kamper. Lagene spiller en runde også kommende uke.

Dommere er rutinerte Pekka Saros fra Finland (Crew Chief), Stephen Ellis fra England og Per-Kristian Larsen fra Oslo. Kommissær i kampen er Jan Holmin fra Sverige, en kjenning av mange norske dommere og også foreleser på NBBFs dommersamling ved flere anledninger.

Mer om deltakende lag og spilleformat på FIBAs hjemmeside.

Vi gratulerer med nominasjonen og ønsker lykke til i Danmark!